Kontakt os

63 24 00 88
[email protected]
Kontaktformular

40 % rabat  til sommer!

 

Syng Amok - teambuilding med stemmen

Start dagen med sang og lyd

 

Det er en fantastisk måde at skabe samhørighed og fællesskab i en gruppe på.

 Eller slut dagen af med at synge sammen og lave spændende, kreative harmonier som klarer hjernen, samler gruppen og runder dagen af med manér. Det er en sjov og glad oplevelse.
 I kan vælge f.eks. ½ times sang  til at starte eller afslutte dagen med. Eller I kan vælge at lægge det ind som en større del af jeres kursus hvis det går godt i spænd med det I laver. Ring og få en snak med Martin om det kunne være noget for jer.

Tlf: 63 24 00 88

 

Syng dig til fællesskab
 Martin har stor succes med at bruge sang og stemme som en vej til samarbejde i grupper. Sangen er en formidabel måde at lære at lytte til hinanden på. Martin bruger stemmen som en fysisk metafor for vores evne til samarbejde og han træner grupper i større lydhørhed samt mere mod til at synliggøre sig i gruppen. En af de store fordele ved at bruge lyd og sang er, at alle kan være med på tværs af faggrænser. Uanset titel og anciennitet i firmaet, er alle på lige fod.

 

Morgenstund har lyd i mund

Vi tilbyder også morgensang (rytmisk, højskolesangbogen, etc.) samt aftenunderholdning, hvor alle deltager. Stilen er legende og underholdende og skaber glæde og sammenhold.