Kontakt os

63 24 00 88
[email protected]
Kontaktformular

40 % rabat  til sommer!

 

Kok Amok – teambuilding i køkkenet

Vi har stor succes med  Kok Amok i køkkenet
Slut dagen af med at gå i køkkenet – eller hold jeres julefrokost eller fest som en aktiv samarbejdsøvelse – og nyd sammen frugten af jeres fælles indsats.

 

Det er en kreativ proces

I skal sammen skabe en 3-4 retters menu. Det giver sammenhold, grin og stolthed og det er noget I vil huske altid.
Vi køber ind og styrer "slagets gang" i køkkenet. Vi har købt en masse spændende og indimellem udfordrende råvarer ind. Det er dem I skal bruge og være kreative med. I får ingen opskrift fra vores side. Kun støtte og opmuntring!
I starter med en lille peptalk om sammenhold, team-ånd og timing. Herefter bliver I delt ind i mindre grupper og står så for at kreere et måltid med de givne råvarer. Gruppen skal selv finde på deres  ret og i fællesskab løse opgaven og præsentere den for resten af gruppen.
(I kan også vælge at få en opskrift med, så retten er bestemt for jer i forvejen. Det er en anden proces men den er også spændende og hyggelig. Det kan f.eks. være relevant hvis I er en lille gruppe)

Alt dette kræver selvfølgelig at der er tid i jeres program, da det jo tager længere tid, end hvis I bare sætter jer til bords…

I kan vælge at gøre dette for sjov

Som en måde at "ryste sammen" på - men I kan også vælge at bruge køkkenoplevelsen som en teambuildingsøvelse, hvor I bagefter analyserer hvordan jeres team samarbejdede, hvem tog hvilke roller, hvad kunne være gjort anderledes, etc.…Køkkenøvelsen er en fysisk afspejling af mange af de mønstre vi har i samarbejdssituationer - og er derved en mulighed for at få større indblik i egne og andres svage og stærke sider.
Ring/mail og få en snak med Rikke om hvordan det kan passe ind i jeres program.
Tlf. 63 24 00 88 eller e-mail
:[email protected]

 

Kok Amok er sjovt, kreativt og suverænt for sammenholdet i gruppen!