Butterchicken

Den skønneste indiske ret! 

Kan sagtens lave med fisk eller tofu/blomkål hvis man gerne vil udelade kødet.


4 personer



Marinade

2 tsk gurkemeje

1 tsk chili

2 fed hvidløg knust

1 spsk revet ingefær

1 spsk citronsaft

1 spsk hvidvinseddike

1 tsk salt

4 spsk olie

1 dl yoghurt

Skær 600 gr kylling i tern/stykker. Mariner minimum 3 timer. Steg derefter kylling mør.



Buttersauce

50 gr. smør

2 fed hvidløg

1 tsk revet ingefær

1/2 tsk chili

1 tsk garam marsala

1 tsk paprika

1 dl grøntsagsbouillon

1 spsk tomatpure

3 dl. fløde


Sauce

Smelt smør, sauter hvidløg, krydderier - tilsæt bouillon, tomatkoncentrat samt piskefløde. Simre til den er tyk og cremet. Tilsæt kylling og varm igennem. 


Pynt gerne med frisk koriander. Serveres med ris og naanbrød og en god salat

butterchicken