Kontakt os

63 24 00 88
[email protected]
Kontaktformular

40 % rabat  til sommer!

 

Ideen og konceptet

 

Stenstruplund Kursuscenter danner de optimale rammer for virksomheder, kursusudbydere og personalegrupper der ønsker et mere afslappet, intimt og kreativt miljø.

Med plads til 55 overnattende er Stenstruplund Kursuscenter et dejligt alternativ til de mange mere standardiserede kursuscentre rundt omkring

 

Har I brug for at afholde jeres arrangement i nære og inspirerende rammer?Så læs videre…..

 

Det altoverskyggende princip på Stenstruplund Kursuscenter er, at I skal føle jer hjemme. Her er varmt, hyggeligt og personligt. Vi har studeret hvilke rammer der får mennesker til at slappe af, føle sig hjemme og f.eks. være modtagelige for forandring. Og det er ikke panorama udsigt, luksus, pompøse lokaler eller overdådige buffeter. Det imponerer os dog - men det får os ikke til at slappe af, falde ned og være os selv.
Det handler om nærhed…

Vi har allieret os med scenograf og kunstmaler Bruno MacDonald. Bruno har stået for indretningen af Stenstruplund Kursuscenter, sammen med os. Det er også Bruno der har malet alle vægmalerier, skyer, måger og fiskende piger rundt omkring på stedet. Bruno har også bygget vores meget store due som er ”landet ” på taget. Gå på opdagelse og find de små og sjove indfald rundt omkring på kursuscentret.

Stenstruplund er fri for billardborde, fjernsyn på værelserne, swimmingpool, andre gæster og diskoteker!
Stenstruplund er fyldt med stemning, intimitet, sanselighed og kulinariske oplevelser