Kontakt os

63 24 00 88
[email protected]
Kontaktformular

40 % rabat  til sommer!

 

I har det hele for jer selv

På Stenstruplund Kursuscenter lejer I en hel kursusafdeling for jer selv. I kan også leje hele huset med 22 værelser med plads til ca. 50 overnattende.

For at skabe den ”hjemlige” stemning har I det hele for selv. I møder ikke andre kursister og I lærer hurtigt personalet at kende, da det oftest er de samme der følger jer forløbet igennem. På den måde lærer vi også hurtigt jer at kende! Det gør det nemmere at give jer det I har brug for.

 

På Stenstruplund Kursuscenter er vi rigtig gode til at mærke stemningen, vurdere situationen og være på forkant.

 

For der er forskel på kunder – nogle grupper er udadvendte, nogle snakker meget, nogle er mere tilbageholdte og måske lidt utrygge, andre igen er meget flydende og har måske svært ved at overholde tidsplanen, og sådan er det forskelligt hver gang.
Vores opgave er at aflæse jer og tilpasse os. Ikke omvendt! Det er ikke meningen at I skal indordne jer og føle jer som gæster og fremmede. Ideen er at I skal indtage stedet, føle jer hjemme og være trygge og afslappede – så lærer I meget mere!
Derfor er det også jer der bestemmer spisetidspunkterne og hvilke måltider I ønsker. I skal ikke tilpasse jer en bestemt ”pakkeløsning” men kan selv være med til at designe rammerne for jeres arrangement.

Vi har en naturlig nysgerrighed på hvem I er og hvad der støtter jeres ophold