Kontakt os

63 24 00 88
[email protected]
Kontaktformular

40 % rabat  til sommer!

 

Hvem er vi

Stenstruplund Kursuscenter ejes af Rikke og Martin Loeb

Stenstruplund Kursuscenter er den tidligere Stenstrup Kro og blev købt i år 2000. Efter en total renovering stod stedet klar til at modtage de første kursister. Rikke og Martin og deres 2 hjemmeboende børn bor privat på Stenstruplund.

 

Rikke har i over 20 år undervist og udviklet kurser og uddannelser i NLP og personlig udvikling hos FuturePace. I dag har Rikke skiftet sit daglige virke ud med den fornemme kunst at lave mad på Stenstruplund Kursuscenter. Siden 2003 har hun været ansvarlig for køkkenet. I dag er Rikke en passioneret kok der brænder for at lave vedkommende, sanselig, sund mad, der smager af kærlighed. Erfaringen i at have undervist i mange år er guld værd. Det er med til at kursusholdere og kursister oplever sig mødt og forstået og det giver Rikke en klar ide om underviserens opgaver og rolle på et kursus.

Martin har undervist i sang og stemmetræning i over 20 år. Han har afholdt mange workshops og kurser indenfor samarbejde og kommunikation med stemmen/sangen som indgangsvinkel.
Martins primære virke i dag er som daglig leder af Stenstruplund Kursuscenter. Det er også Martin der står for alt det praktiske på stedet.