Kontakt os

63 24 00 88
[email protected]
Kontaktformular

40 % rabat  til sommer!

 

Festlokaler

Her er plads til både familie og fest!

Oprindeligt blev Stenstruplund skabt som et kursuscenter – og det er det jo stadig den dag i dag. Men gennem tiden har mange kursister forelsket sig i stedet og ønsket at holde deres fødselsdag, bryllup, sølvbryllup eller familietræf hos os. Og det nyder vi meget. Det er utroligt dejligt at være med til at ramme en fest ind med skøn mad og smukke omgivelser.

 

 

                     

 

 

Du bestemmer selv

Stenstruplund Kursuscenter er et hyggeligt, personligt og hjemligt sted at holde fest og familietræf i. I har det hele for jer selv og I bestemmer selv hvordan det hele skal foregå.

 

Festlokaler fra 20 - 80 personer

 

Birte Hansen siger...

Vi har begge holdt 60 års fødselsdag til vores fulde tilfredshed.

Lokalerne og indretningen er meget hjemlige og hyggelige.
Man står selv for borddækning og blomsterdekorationer - ligesom man holdt festen hjemme.
Den  økologiske festmiddag er uovertruffen, det er virkelig noget gæsterne snakker om bagefter.
Vi kan overnatte og det samme kan vore gæster og på den måde runder vi festen af til den meget lækre morgenbuffet.
Alt i alt vil vi varmt anbefale Stenstruplund Kursuscenter til familiefester.
 

Ragnhild Erendal siger...

Vi har holdt min 70 års fødselsdag, og min svigersøn har holdt sin 40 års fødselsdag på Stenstruplund Kursuscenter. Min 70 års fødselsdag kombinerede vi med et traditionsrigt familietræf over tre dage. Begge fester har været meget vellykkede og en stor succes. Det skyldes ikke mindst de afslappede og hyggelige rammer og værelser, og den helt fantastiske og velsmagende mad, som Rikke laver. Derudover havde vi rigtig stor glæde af, at kunne bruge og være i den store, dejlige have til familietræffet. Det er også en fordel, at toget holder i Stenstrup  - særligt når gæsterne kommer langvejs fra, og ikke nødvendigvis er i bil. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til at holde fest på Stenstruplund.

 

 

her er plads til alle...