Tyrkiske Fiskefrikadeller

De lækreste fiskefrikadeller med nødder, bladselleri og andet godt

 

1 finthakket løg

1/2 bundt finthakkket bladselleri

saft af 1/2 citron

1/2 kg hakket fisk ( torsk, lyssej el. lign)

2 skiver udblødt franskbrød

1 æg

1 spsk hakket persille

1 spsk grofthakkede nødder

salt og peber

 

Hvis du har en foodprocessor så kan alt hakkes i den - det er supernemt. Pas på med ikke at hakke nødder for fint. Det er lækkert at der er bid i.

Kog løg, bladselleri og citronsaft i 3-4 min.

Bland med resten af ingredienserne. 

Steg i rigeligt olie.

 

Fiskefrikadellerne er helt specielle og smager nærmest ikke af fisk. De er skønne og kan få enhver fiskeforskrækket til at spise fisk. Server dem gerne med andre tyrkiske småretter eller m/ græsk yoghurtdip og tomatsalat - men de er også lækre på rugbrød eller i madpakken.