Palak Paneer

Dette er ikke den smukkeste ret men til gengæld er det en af de mest velsmagende!

Det er en af vores yndlingsretter på Stenstruplund. Selve retten er en indisk spinat/karryret der hedder Palak. Den serveres med frisk ost/fetaost og det er denne ost der hedder paneer. 

5 personer


1 stort løg

3 fed hvidløg

1 frisk chili

1 1/2 cm ingefær...

1 dåse hakkede tomater

1 dl olie

1 spsk paprika

1 1/2 tsk gurkemeje

4 tsk garam marsala

2 tsk salt

1/2 kg frossen finhakket spinat

1/2 dl.fløde ( kan erstattes af vand eller vegansk fløde)

Finhak løg, hvidløg, chili og ingefær. Svits i olien, tilføj krydderierne og svits dem med. Tilføj tomater og lad simre i 5 minutter. Tilsæt spinat og lad simre i 15 minutter. Rund af med fløde.

Server med rigeligt feta i tern som topping. Du kan servere ris og brød til. Det er også super smukt og lækkert med en gulerod/rødbede/æble-råkost til.