Menuforslag

Her er nogle eksempler på hvordan menuerne kan være sat sammen ud fra årstiderne.


Forår

Frokost
Caribisk gurkemajesuppe
Chili/lime marinerede rejer m/ mango
Romainesalat m/ stenbiderrogn og brødcroutoner
Kyllingeleverpaté
Rygeostsalat

Aften
Marineret lammekølle og braisserede
gulerødder, langtidsbagte tomater og nye
kartofler vendt i krydderurter
Rabarbertærte m/ creme anglaise

Sommer

Frokost
Feta/spinattærter
Bruscetta m/ tomatsalsa
Nye kartofler m/ salsa verde
Arabiske frikadeller
Grillet fisk på spidskål
Salat m/ hyldeblomst og jordbær

Aften
Unghane ovnbagt i hyldeblomstsaft og citron med saltbagte kartofler på spyd, gratineret spidskål og Vandmelonsalat m/ feta og frisk mynte
Pandekager m/ hjemmelavet vanilleparfait og
friske jordbær

Efterår

Frokost
Rosmarinmarineret fisk m/ kapers og citron
Pastasalat m/ svampe, nødder og tranebær
Salat m/ gedeost og stegte blommer
Spinatsalat m/ kylling og linser
Falafler

Aften
Vildtkølle m/ kantareller og brombær
Hertil gratineret rodfrugtmos og
rødbede salat
Indbagt blåbær-iscreme på
mandelbund m/ kardemomme

Vinter

Frokost
Citronkylling m/ rodfrugter
Andebrystsalat m/ mango og ingefær
Grønkålssalat m/ appelsin
Løgtærter
Ovnbagte røde pebre
Pastasalat m/ grillet citron, rucola og oliven

Aften
Osso buco med honningbagte selleri, gulerødder og pastinak.
Hertil fennikel carpacio og grønne salater
Tiramisû