Løg Bhajier

 

 

De skønneste løgfætre fra Indien

 

ca. 25 stk.

125 gr. mel (spelt eller hvede)

2 tsk bagepulver

1/2 tsk chili

1/2 gurkemaje

1 tsk spidskommen

1 tsk salt

2 sammenpiskede æg

4 løg skåret i ultratynde skiver ( gerne foofprocessor)

50 gr. hakkede friske koriander

 

Bland alle de tørre ting

Bland det hele med æg og lidt vand - pisk klumpfri. skal være en meget tyk dej

Bland/ælt det ind i løgringene, så det hænger lidt ved.

Varm olie til dybdestegning

Sæt små skeer af massen i olien, på størrelse med valnødder. Steg til de er gyldne og sprøde.

 

Lav gerne en dip til af chili, rød peber, flåede tomater, hvidløg,

muskovadosukker og æbleeddike. Kog det hele sammen til en spicy chutney.