Lakselasagne

20 personer

Ca. 4 pakker frisk lasagne
Ca. 1,5 kg helbladet frossen spinat
Ca. 1,5 l hytteost
5 røde pebre i tynde strimler
Røget laks
Kogt/bagt laks
Bechamelsauce
Rasp

Optø spinat vrid den godt. Skær røget laks i skiver.
Den store bradepande er der ca. til 15 personer – så lav den plus et mindre ovnfast fad hvis de er 20.
Saml lasagne: smør bradepande og læg et lag lasagneplader i bunden. Herefter lægges spinat, så hytteost, så rød peber, så lakseskiver/stykker (begge slags laks), så bechamel sauce (rigeligt så pladerne kan suge) og så et nyt lag lasagne etc.… Slut øverst med rasp over (dette gøres lige inden den sættes i ovnen – hvis lasagnen laves tidligere så vent med dette til du skal have den i ovnen.). Bages ca. 30 min.

Må gerne stå 15 min. før servering eller lidt mere…