Fødselsdage & andre fester

 

Festlokaler fra 20-80 personer

 

Vi holder også fest på Stenstruplund. 

Bryllupper, fødselsdage og konfirmationer
 Hvis du har lyst til at holde din fest i hyggelige, personlige omgivelser, så ring!

Du er selv med til at designe menuen og I pynter selv lokalet op, så det er det næstbedste efter at kunne holde festen derhjemme (som de færreste jo har plads til) Her føler du dig som vært og ikke som gæst! Men du slipper for at lave maden, rydde op og gøre rent!
 Du er sikker på at holde en fest i personlige, hyggelige rammer, hvor du er i centrum.

 

Ulla Dueholm, 60 års fødselsdag:

Tak for en dejlig fest, i nogle smukke og hyggelige rammer. Flot og velsmagende menu, smukt arrangeret.
Fantastisk lagkage, mums!! Gurkemajesuppen til natmad var ligeledes et hit.
Skal hilse fra alle mine gæster, som havde en dejlig dag og synes Stenstruplund er SÅ smuk og stemningsfuld - flot uden at miste den intime hygge. Jeg havde en eventyrlig fest!
Tak til Sys, som gav mig en "madkasse" med hjem, så jeg også fik smagt det hele, for jeg kunne jo næsten ikke spise noget på dagen.
Jeg vil anbefale Jer til alle jeg kender!

 

                           

 

Rikke Hahn, konfirmation:
Tusind tak for et fantastisk arrangement. Vi var ovenud tilfredse og glade for såvel lokalitet, overnatningsmulighed samt den ekstremt LÆKRE mad hele vejen igennem. Vi ses helt sikkert igen, både i forbindelse med virksomheden og fester, der kommer. Vi har jo en ordentlig flok rødder, så der kommer flere konfirmationer med mere, hvor jeres lokalitet vil være oplagt igen. Ikke mindst - fordi I er nogle skønne mennesker at arrangere med, og at være omkring.
 

 

 

Forslag til en 3 retters vintermenu...

Forret

Ceviche af torsk m/ lime, chili og koriander

Røget laks m/rygeostecreme og rugchips

Sprød "cigar" m/persille og feta

 

Festbuffet

Fyldte vildtkøller 

Unghane m/ salviesmør

Butternutgræskar i fløde og vin 

Tærte m/ langtidsbagte rødløg og gedeost

Rødbedesalat m/ kapers og grov sennep

Ovnstegte rosmarinkartofler 

Grønkålssalat m/granatæbler og nødder

 

Dessert

Kanelparfait m/havtornsorbet, Fragilite m/ blommekompot og marcipan